Missie en visie

Trendco is een modern en onderscheidend kantoor.

Doelgericht te werk

Trendco is voorzien van een vloot groene schepen die daarbij inspringt op de klanteisen van milieu, veiligheid en gezondheid.

Missie en visie

De missie en visie kunnen worden vertaald in vijf kernwaarden of visieverklaringen.

Kwaliteit
Het beleid is gericht op het voldoen aan de verwachtingen van klanten, zodat zij steeds weer tevreden zijn over de dienstverleningen. Daarnaast zijn we continu bezig om de organisatie te verbeteren.

Veiligheid
Het streven van Trendco is “zero incidents”. Daarnaast zijn we een open organisatie waar we continu blijven discussiëren over en investeren in veiligheid.

Milieu
De belasting voor het milieu moet zo laag mogelijk gehouden worden. Het merendeel van de schepen die varen onder de vlag van Trendco hebben een Green award en innovatie concepten worden niet uit de weg gegaan als daar het milieu mee gespaard kan worden.

Efficiency
De inspanningen zijn gericht op het efficient laten verlopen van bedrijfsprocessen waardoor een optimale prijs/prestatieverhouding wordt gewaarborgd.

Vernieuwend
Het beleid van Trendco is gericht op het ontwikkelen van nieuwe concepten en methodes om een bijdrage te leveren aan de veiligheid van de mens en het aquatisch milieu.

Vlootlijst

Klik hier onder voor onze schepen en specificaties.

Bekijk vloot